top of page

ПОВИШЕНИ МЕРКИ ЗА ХИГИЕНА

Екипът на Ресторант РицарЯ Pizza & Grill предприе безпрецедентни мерки за хигиена и защита, съобразени с предписанията на Министерство на здравеопазването.

Поставен е диспенсър с дезинфекциращ гел на входа на заведението, както и кърпи за дезинфекция с повишено съдържание на алкохол по масите.

 

Ежедневно, всеки служител е задължен да подпише декларация за липса на симптомите за заболяването, както и да му бъде измерена телесната температура с безконтактен инфрачервен термометър. Служителите в кухнята са задължени да носят ръкавици, като се гарантира смяната им на всеки час.

Задължително е почистването на всички повърхности с дезинфекциращи препарати с повишено съдържание на алкохол. Прибори, чинии, чаши и друг вид посуда се измиват само машинно при температура на водата от 90 градуса. Тоалетните в заведението се почистват и инспектират от управител на всеки час. Допълнително, ресторантът отвори и лятната си градина, за да се избягва настаняването на клиенти в затворени пространства.

 

Екипът на Ресторант РицарЯ Ви гарантира, че няма да се допуснат компромиси с мерките за повишена хигиена и защита от вируса.

bottom of page